Кметът на Каварна Цонко Цонев удържа на обещанието си и яде калкан и миди със спортния директор на Левски Георги Иванов и старши треньора Ясен Петров.

След като официален мач между Калиакра и Левски нямаше, а се проведе контрола, Цонко покани Гонзо и Ясен на вечеря в хубав ресторант на брега на морето.

В заведението имаше банкет с жива музика и това допринесе за доброто настроение на хората от Левски и домакина. Дори Цонко изневери на любимата си рок музика и изпя народна песен.

Карето на масата допълни администратора на Левски Райко Якимов. Четиримата изядоха много миди и калкан. В един момент Цонко и Гонзо си размениха и музикални поздрави като караха певеца и оркестъра да изпеят песни от миналото, които още се пеят от хората. В стил на лека закачка песните бяха обвързани с червените футболни пристрастия на Цонко Цонев, когото Георги Иванов поздрави с песента от филма „Осъдени души”, а кметът отвърна на „сините” с песента от филма „На всеки километър”.

Човек от оркестъра демонстрира виртуозни умения като изпълни популярна мелодия на цигулката си, а вместо лък използваше бутилка, както се вижда от една от снимките.

На изказването на Венци Стефанов, че не е поканен от Цонко и Гонзо да яде с тях миди и калкан, кмета на Каварна отговори, че президентът на Славия не е поканен, защото би изял много повече миди, отколкото са били в наличност в ресторанта.