Декември е време за празници, но е и време за почивка на футболистите ни от елитните клубове. Всички те прекарват по различен начин малкото си свободно време. Всеки изживява дните, които са му отпуснати за почивка с най- близките си хора, преди, в началото на януари, да започнат всички подготовка за новия полусезон и да изчезнат от семействата си отново.

Футболистът на Монтана Христо Иванов и неговият колега и приятел от Калиакра Ивайло Раденцов направиха добри игри през есента и сега заслужено почиваха с любимите си. Преди Коледа двамата заведоха красивите си половинки, а Ицо и малкият му син Виктор, на почивка в Рибарица.

Владимира и Христо са кумове на Миглена и Ивайло и често са заедно, когато двете двойки имат възможност. Били са заедно и на медения месец на Миглена и Ивайло в Испания. Христо и Ивайло са играели заедно в Спартак Плевен и Видима Раковски, преди пътищата във футбола да им се разделят.

Малкото дни прекарани в Рибарица достави истинско удоволствие на двете семейства. Докато мъжете с удоволствие се занимаваха с кокершпаньола Чарли, то дамите наблегнаха на престоя в басейна на хотела и занимания с малкия син на Иванови, който се казва Виктор.

Поуморените мъже не направиха преходи в планината, а предпочитаха релакса в уюта на хотела.

Виктор, Владимира и Христо ще посрещнат Новата година в Испания при роднините на Христо Иванов, а Миглена и Ивайло в България със своите близки.