Петък, 22 януари 2010-а година, се оказа щастлив ден за президента на футболния тим Калиакра Венци Василев. Роди му се дъщеря, а той има и син Георги.

Щастливият татко не го свърташе на едно място от радост и от невъзможността да стигне до Варна, за да види новородената си рожба и съпругата си Маринела.

Днес трябваше да има контрола между Калиакра и Левски, но поради сибирския студ мачът не се състоя. В зала „Олимпиада” се игра срещата-реванш между спортно-техническия щаб на шампионите и местен отбор предвождан от Венци Василев. Двубоят завърши наравно и се стигна до „продължения” в заведението „Свети Георги”, което се оказа собственост на бащата на Венци Василев, който се казва Георги, както се казва и сина на Венци.

Там, въпреки сибирския студ навън, щастливият татко почерпи здраво за новородената Денислава. От името на Левски администраторът Райко Якимов подари екип на радостния баща и с пожелания малката да е жива и здрава и да стане като баща си левскарка.

Георги Иванов и кметът на Каварна Цонко Цонев пиха по едно с бащата. Кметът преодоля всякакви метеорологични трудности по пътя, за да стигне в града и да уважи почерпката. Той бе видимо недоволен, че пропадна контролата Калиакра- Левски.

Няма да описваме с какво почерпи Венци Василев, но на никой не липсваше нищо. Той също искаше много да се играе мача, но предпочете да се запази здравето на футболистите.

„Много съм щастлив, заяви татко Венци. Съпругата ми ме дари със син, а сега и с дъщеря. Да сме живи и здрави. Ще направя и невъзможното да стигна до Варна за да ги видя. Почерпих и щаба на Левски и им пожелах престоя на тима в Каварна да им е на късмет и да станат шампиони. За нашия тим искам само едно, да играем с Левски не контрола, а официален мач в А група. Да зарадваме кмета, който прави толкова много за спорта в Каварна.”

Ние от Гонг желаем на семейство Денислава, Георги, Маринела и Венцислав Василеви да са живи, здрави и много щастливи...