Старши треньорът на Черно море Стефан Генов призна след победата със 7:1 на Калиакра, че е доволен най-вече от факта, че играчите му не са подценили съперника. Генов обаче призна, че отборът му е „обезкървен“ за предстоящия мач с ЦСКА заради липсата на пет от основните му футболисти. Треньорът на „моряците“ призна, че тежка контузия е получил Миро Манолов и той едва ли ще успее да се възстанови за сблъсъка с „червените“.

Ето какво сподели Генов след успеха над Калиакра в мача от 24-ия кръг в А група:

Доволен съм от победата, най-вече от поведението на моите футболисти, че не подцениха съперника. Бяхме с много сериозно настроение. Не съм очаквал толкова изразителна победа. Можеше и още да вкараме.

Не съм радостен, защото се контузи Миро Манолов. Още един човек в лазарета. Изглежда сериозна контузия. Едва ли ще може да се оправи за мача с ЦСКА. Благодаря още веднъж на момчетата. Пожелавам успех на съперника в следващия кръг.

След ядрено-магнитния резонанс ще разберем повече за контузията на Манолов.

Минимален шанс има Дончо Атанасов и Паломино да са готови за мача с ЦСКА. Тренират отделно, без топка. С две тренировки едва ли ще се оправят. За мача с ЦСКА сме много обезкървени.

Какви да си ми очакванията за мача ЦСКА, особено без пет титулярни футболисти. Няма да отидем на гости, все пак. Ще направим всичко възможно да се представим успешно и достойно.