Треньорът на Калиакра Радостин Трифонов, заяви след загубата от Лудогорец, че футболистите му не са играли слабо, но не са издържали физически. Наставникът добави още, че неговият тим няма да изпадне от елита.

„Интересен мач, очакванията за много лесна победа на Лудогорец не се оправдаха. Тактически бяхме много добре подготвени, но физически не издържахме. След първото полувреме Лудогорец по-лесно правеше своите комбинации, Александров вкара красив гол, последва червеният картон за нашия отбор. Тежини, че нямаме много точки, но мисля, че до края ще вземем четири и няма да изпаднем“, коментира Трифонов.

„Последните мачове играем с доста силни отбори, момчетата се измориха, не казвам, че сме играли лошо, но през втората част Лудогорец започна тотално да доминира, да комбинира и да разиграва топката, а от там и мачът свърши“, продължи наставникът на каварненци.

„Най-важно е да си вярваме трябва ни една победа в следващите мачове, за да настигнем останалите отбори. Наложително е да вземем и двубоите с преките ни конкуренти“, завърши специалистът.