Отборът на Лудогорец показа, че наистина ще играе роля през този сезон в А група. В мач от третия кръг тимът от Разград, който домакинства на Градския стадион в Каварна, разгроми с 4:0 Видима Раковски.

Със спечелените три точки Лудогорец се изкачи на второ място във временното класирани с актив от 7 точки. Видима Раковски пък е 12-и със само 1 точка.

На стадиона в Каварна Лудогорец тотално смачка своя съперник и показа, че разликата в класите между двата съперника е много голяма. Разградчани диктуваха играта през целия мач и четирите вкарани гола бяха най-малкото, с което Видима можеше да си тръгне.

Резултатът бе открит в 35-а минута, когато след добра комбинация между Гъргоров и Бакалов, Бадема излезе сам срещу Василев и вкара за 1:0.

Още в следващата атака пък резултатът бе удвоен. Марселиньо бе изведен сам срещу стража на Видима и с мощен удар под гредата вкара за 2:0.

Натискът на Лудогорец продължи и през втората част, а пропуски направиха игралият като централен нападател Емил Гъргоров и резервата Мишо Александров, който удари греда.

В 67-а минута преднината на разградчани вече бе класическа. След груба грешка на Митревски, топката му бе открадната от Александров. Той отлично подаде към Марселиньо, който от близко разстояние разстреля Василев и реализира втория си гол в мача.

В 74-а минута друга резерва – Кешада бе намерен леко вдясно на границата на наказателното поле и с добър удар прати топката в обратния ъгъл, с което оформи крайното 4:0.