Старши треньор на Локомотив Пловдив Емил Велев бе доволен от младите си играчи след победа с 2:1 като гост на Калиакра в Каварна.

„Смятам, че това, за което бяхме дошли - да вземем трите точки, го изпълнихме. Знаехме, че ще ни е трудно, защото отборът на Каварна се бори за всяка точка със зъби и нокти“, коментира Кокала.

„Моите футболисти изпълниха задачата да вкараме бърз гол, след това влезе и още един и мачът ни стана лесен. Предупредих на полувремето, че този резултат е много коварен и поисках още един гол, за да се успокои мача. Не го направихме, започнахме да играем много прибързано и отборът на Каварна ни отбеляза гол. Имаше опасност да ни отбележат и втори и се радвам, че при резултат 2:1 мачът завърши.“

„Доволен съм от младите момчета, на разбора ще им кажа и какво не ми хареса в тяхното представяне. Като цяло имаха желание, но бяха пренапрегнати и грешаха при действия, които на тренировка правят успешно. Смятам, че това е пътят и трябва да се дава шанс и на млади футболисти“, каза още Велев.