Тошев,

не знаеш български език. Глаголът е потъпчат, а не потъпкат. Много махленски написана статия. Голям специалист се извъди.
Почивай в мир шампионе!

Поредният спортист, който ще тежи на съвестта на т. нар. папа - Иван Абаджиев. Срам за българския спорт!!! Кога ще има разследване???

Кой ще обясни сега на двете му дечица защо баща им си е отишъл млад от този свят.
Имате грешка в заглавието. Предлога "с" изисква местоимението да бъде във винителен падеж, т.е. "с кого". Оправете го и си назначете редактор с българска филология. Срамота е!!!
За пореден път имате грешка в заглавието!!! Кой Ви назначава кадрите??? "Ръка за ръка" е изразът. Поправете го!!!
Поредният журналистически немощен бълвоч, гарнират с байганьовско тупане по гърдите. Няма ли кой да направи един професионален коментар. Всеки средно интелигентен човек ще напише тази поръчна от редактора статийка.
Уважаеми автори на статии, имайте куража да ползвате справочната литература, когато имате колебания при употребата на родния ни български език. Втрещяваща е грешката в заглавието!!! И това не е за първи път. Правилната употреба на фразеологизма е "лека-полека". Фразеологизмите са устойчиви конструкции, утвърдили се във времето. Моля, не си позволявайте да ги променяте, защото в стремежа си да бъдем оригинални, понякога не се разбира какво искаме да кажем. Дано поправите заглавието.☺ Надявам се да не ми се обидите за коментара.
Не се ядосвай. Гонг от доста време залагат на жълтото. Жалко е, че рушат реномето на качествената спортна журналистика. Но понеже са събрани от кол и въже, така ще бъде... И коментаторите на Диема говорят откровени глупости понякога, но всички плюят БНТ.
Защо уважаеми господа модератори сте изтрили коментар и отговора ми към него? Нали пледирате за градивна критика? Или като нещо не Ви се харесва, или Ви засегне, веднага се сваля. Вие сте срам за спортната журналистика!!! Да не говорим, че в този сайт влизат и малки деца. После г-н Русев говори колко пропаднал бил българския народ през половин година, за тикви и друга селскостопанска продукция. Жалко, жалко ...
Радвам се, че има мислещи хора. За съжаление българските спортни журналисти са на изключително ниско ниво. Единствено по БНР правят изключение. Но колкото и да им го повтаряш на драскачите от ГОНГ, те просто отговарят: "Като не ти харесва, не ни чети!". И така кучетата си лаят, керванът си върви. Чалгаджийска държава сме за съжаление!
Браво! Направи максимума. Най-ниска в сравнение с останалите и се пребори. Плевнелиев вместо да бълвочи пред камерите патриотичните си врели-некипели и да харчи държавни пари по екскурзии всяка година до Южна Америка, просто трябва да замълчи.
Изключително грозно второ съчетание. Не знам как го правим. На важните турнири избират смотани композиции, смотана музика, само някакво бучен. Слаба работа. Нямаме основания да очакваме медал, макар и бронзов. Жалко!!!
Та тя не уцели и половината мишени в центъра, а това ѝ е работата. Следователно за да си шампион, трябва да си перфектен. А Бонева не беше. Видяхте гъркинята какво направи. Гроздева се тюхкаше, че това било късмет, ама не беше. Момичето си бе подготвено във всяко едно отношение. Май ние пробвахме на късмет.
Ей, Богу! Кой кого строши? Мачът си беше равностоен. Ако случайно загуби момчето следващия мач, пак ще увиснете като прани гащи. Много ниска спортна култура, много...
Един нормален човек. Има надежда! Самите журналя създават фалшиви очаквания, превъзнасят спортистите, а като загубят, ги заливат с помия. Български журналя.
На български игрите са параолимпийски, но кой ли е виновен, че не знаете.
В цял свят т + ш = ч. Но явно съм се лъхал...
Резултатът е приемлив. Лошото е, че отборът като че ли няма повече потенциал. Не може в домакински мач да излезеш без централен нападател срещу такъв отбор. Друг е въпросът, че Лудогорец нямат такъв. Недопустимо е да имаш претенции, че си добър футболист, а да си просиш предимство с нефутболни средства (Марселиньо). Сърбите направиха две атаки, вкараха два гола. Тактически ни излъгаха или ние ги подценихме. Прав беше Петрович, че "Звезда" не може да бъде аутсайдер. Човекът не го каза от високомерие или болен патриотизъм, както криво го разбрахме. Човекът каза, че сънародниците му трябва да играят смело, да защитават емблемата. А ние пак се направихме на обидени, че не ни отдават дължимото. Прекалено индивидуално играят "българите". Не са екип. Ако сравним отбора с този от преди две години, изглежда невъзможно да се класират. Но ще видим...
Уважаеми г-н Грънчаров,
глаголът, който сте използвали грешно в заглавието, е непреходен и възвратен, т. е. след него не може да има пряко допълнение. Правилната му форма е усмихвам се. Следователно заглавието Ви би трябвало да бъде "Деца накараха Гонзо да се усмихне". Поправете го, моля. И си намерете добър редактор. Видно е. че цялата редакция имате проблеми с българския език. не става само с желание, необходими са и познания. Поздрави!
Г-н Стоянов,
Докога ще продължавате в този махленски стил да пускате материалчета, с които нищо не казвате, а правите някакви констатации. Журналистиката има и анализираща функция. Уличните фразеологизми не са книжовен език. Статията ви изобилства от тях. Един, два, три биха били напълно достатъчни. Имате и правописни, и пунктуационни грешки. Или научете граматиката и правописа, или си вземете редактор, завършил българска филология. Ноойер се пише с едно по правилата на българския език. Същото важи за Лам, Руни и т. н.
Поздрави!
Май пак тръгваме с голямата кошница. Само да не си го получим ние. Това е игра. И всички дрънканици за морал, феърплей и т. н. са безсмислени. Щом правилата не го забраняват, тогава защо си чешете езиците. И какво ще говорите, ако не дай си боже загубим. Дали феърплеят ще е имал някакъв смисъл???
Редакцията,
Не Ви ли омръзна да заливате пространството с маловажни информации. Медийна звезда стана тази докторка. Голяма работа, ако остане без работа в Челси. Моу си е прав и не виждам защо трябва да ѝ се извинява. А и на Азар му нямаше нищо. Друг въпрос е защо Челси не си спечели мача в редовното време.
Защото наближава есен, листата пожълтяват, същото се случва и с някои (псевдо)медии. Опростачването на нацията води след себе си развихряне на много низки страсти, граничещи с животинското. Не са виновни списвачите, те просто нямат нужното образование, обща култура, чувство към словото. Два пъти се повтаря една и съща информация в два съседни абзаца. На това му се казва словесна немощ. Но явно излизат евтино на медията и ги държат. Просто си мислят, че в противен случай няма кой да им прочете новината.
Поредният изпразнен от съдържание коментар на журналиста Стоянов. След толкова години в професията, жалко. Но нали трябва да се съчини нещо.
Уважаеми, г-н Грънаров,

Защо с колегата Ви Стоянов задавате манипулативни въпроси на Георги Иванов? Защо продължавате да дълбаете? Какъв е смисълът? Учудвам се на психическата устойчивост на Иванов, че Ви отговори на въпросите.

Хората обявиха, че ще опитат без пари и с много труд да направят отбор. Какво искате още? Като има скъпоплатени играчи, защо вземат такива пари и нищо не показват. Като са юноши, защо не можели да си подадат топката, не побеждавали. Отборът не е фабрика, за да изкара 100 чифта обувки в края на деня и да кажем, че си е свършил работата. И в момент, в който феновете подкрепят усилията на клуба, Вие търсите под вола теле. И после не сте виновни за абсолютно нищо???

Отстрани е лесно да се дава акъл. Ще чакате, колкото е небходимо. Ако искате да има някаква устойчивост.
Ей, хора! Много Ви моля да научите името на футболиста - Кевин де Брaйне, и Бройне става, но Брюин може само някой некомпетентен англ. журналист да го нарича. Справка Йохан Кройф.