Кметът на Каварна Цонко Цонев заяви, че няма никакви технически проблеми за утрешното домакинство на ЦСКА от 25-ия кръг на първенството по футбол.

"Има две линейки, които са в изправност, пожарната е чисто нова, всички кабели и токове са наред, проверил съм вчера всичко. Всичко е наред от техническа гледна точка за утрешния мач с ЦСКА, няма проблем в Каварна за спортните мероприятия. Взехме си поука от една грешка, която се случи", заяви Цонев. Калиакра спечели точка от "червените" при гостуването си през есента след 0:0 в София и се надява на нов позитивен резултат.

"Надявам се всичко да се реши на футболния терен, но ние не сме някакви супер активни и някакви големи оптимисти. В края на краищата ЦСКА в момента е в страшна форма. Ако успеем да вземем нещо добре. Ако не успеем, няма никой да ни обвини, че сме загубили срещата. Така че тежестта не е в нас, гипса не е при нас", каза Цонев.

"Сигурно е, че ще играем, пък каквото стане. Съжалявам, че победихме Академик и развълнувах някои душици във футболния съюз и в някои от медиите. Извинявам се на всички, който не очакваха, че ще бием и също така утре нямам намерение да се извинявам, ако вземем някоя точка в този мач", каза Цонев.

Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов вчера заяви, че очаква труден мач в Каварна, защото Калиакра е стабилен отбор."Това се казва винаги, интелигентният треньор ще каже така. Да се надяваме, че е прав и че утре няма да го опровергаем. Надявам се, че момчетата отново ще се хвърлят, както в другите мачове. Надявам се, че утре няма да имаме поредния Богомил Маринов да ни свири срещата, тъй като много ще им стане вече", каза още Цонев.

Той не полежа на коментира победата на Видима-Раковски с 2:1над Славия в неделя.

"Там има един голям разбирач Емил Велев, той да коментира. Аз мога да коментирам някои концерт. Емил Велев как така стана, че падна от Видима, аз не мога нищо да кажа", заяви Цонев.