„Записахме тежка загуба, но гледаме напред и сега мислим само за Левски” - това заяви в интервю за клубния сайт футболистът на Калиакра Четин Садула, който е юноша на „сините”. Той призна още, че се надява тимът му да покаже добра игра и по този начин да се реваншира за загубата от Локомотив София.

- Ти си юноша на Левски, вероятно очакваш мача в неделя с нетърпение?


- Не мога да отрека, че очаквам този мач с тръпка и интерес. За всеки футболист това е една добра възможност да се докаже, да покаже най-доброто от себе си. Но не бих казал, че мачът е по-различен или специален. Може да съм юноша на Левски, но не изпитвам никакви сантименти, сега защитавам емблемата на Калиакра. Всичко зависи от нас, ще се опитаме да си тръгнем с нещо от този мач.


- Вдигнахте ли се след тежката загуба от Локо София?


- Загубата наистина беше тежка, но този мач остава в миналото. Извлякохме си поука, забравихме лошото и гледаме напред. Изправихме глави и продължаваме. Има и такива мачове, важно е да бъдем единни и да си повярваме. Сега мислим само за Левски.


- Треньорът ви каза, че на тима му липсва самочувствие, така ли е?


- Не мисля, че ни липсва самочувствие. Ние сме новаци в елита, нормално е да не сме толкова опитни и обиграни. Тепърва предстои да покажем истинското лице на Калиакра. Опитваме се да играем футбол, борим се за всяка педя по терена. Понякога обаче не се получава. Закономерно загубихме от Локомотив, те са с класа над нас.


- Изглеждахте малко стъписани, кое ви уплаши?


- Не бих казал, че бяхме уплашени, по-скоро играта не ни вървеше в този мач. От друга страна футболистите на Локо имаха късмет.Вкараха голове от положенията, които най-малко очаквахме, същевременно можеха да ни отбележат още попадения.


- В неделя играете с друг именит съперник, това респектира ли ви?


- Нормално е малко да ни респектира, Левски е име не само в България. Но ние отиваме в София да играем футбол. От такива мачове само може да спечелим. Ще играем освободено и се надявам да се реваншираме за загубата от Локомотив.


- Доволен ли си от представянето на Калиакра до момента?


- Доволен съм, въпреки че можеше да имаме повече точки в актива си. Започнахме добре, но само дотам. Трябва да покажем нещо повече, ако искаме да имаме успех в А група.


- Къде виждаш Калиакра в края на сезона?


- Реалист съм и знам, че основната ни цел е да останем в групата. Много хора побързаха да ни отпишат и ще се опитаме да им покажем, че заслужаваме да играем в елита. Важното е да се представяме достойно във всеки мач, всичко ще си дойде с времето.


- Разкажи малко повече за себе си, как попадна в Калиакра?


- Роден съм в София и съм юноша на Левски. Играя футбол от 7-годишен. Прекарах на Герена 11 хубави години, след което ме преотстъпиха на Родопа Смолян. Играл съм още в Дунав и Свиленград, а в Калиакра съм от 2008-а година. Тук се чувствам отлично, имам чудесни съотборници, доволен съм от условията и организацията.